Gastronomia

Subway podsumowuje rok
W Europie Środkowej i Wschodniej sieć liczy już 250 placówek.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Łukasz Blikle zaczął od czystki
Nowy szef cukierniczej sieci zwalnia kluczowych menedżerów.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Gruby Benek w nowej odsłonie
W tym roku właściciele firmy planują uruchomić kolejny koncept gastronomiczny.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biznes made in China
Zdaniem przedstawicieli restauracji China In Box, jedzenie serwowane w pudełkach to przyszłość fast foodów.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza z Belgii
Gastronomiczna sieć Belfrit, serwująca dania kuchni belgijskiej, rusza na podbój Polski.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zmiany w A.Blikle
Czy nowy prezes rodzinnej firmy postawi na rewolucję?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Salad Story coraz większe
Sieć zmienia menu i otwiera nowe restauracje.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Fornetti się zmienia
Sieć minipiekarni i kawiarni z gorącym francuskim pieczywem wzbogaciła ofertę o nowe produkty, odświeżyła też wizerunek marki.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Biesiadowo ma plan
Kolejne placówki oraz nowe koncepty i produkty – pomysłów na rozwój sieci Biesiadowo nie brakuje.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jedzenie prosto z Olimpu
W menu restauracji Olimp nie ma nektaru i ambrozji, ale tradycyjne posiłki sprzedawane na wagę w systemie samoobsługowym.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Ice Cafe ma już pięć lodziarni
Do końca roku chce powiększyć sieć do 30 punktów, a za pięć lat być liderem rynku.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Da Grasso w Gdańsku w wersji premium
Sieć z przytupem wchodzi w 2011 rok otwierając kolejną restaurację.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Rok na piątkę
Ubiegły rok United Chicken zakończył z pięcioma restauracjami, w styczniu dołączy do nich kolejna.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Szwejk w natarciu
Hospoda u Svejka w ciągu kilku tygodni otworzy dwie restauracje franczyzowe.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Bon Apetito we franczyzie
Restauracja serwująca jedzenie na wagę, ma już pierwszego franczyzobiorcę.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Da Grasso podsumowuje i prognozuje
Nowe placówki, nieudana fuzja ze Sfinksem i walka z koniunkturą to dla sieci pizzerii główne akcenty 2010 roku. Jaki będzie kolejny?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Kawa z Bostonu
Boston Cafe rozpoczyna budowę sieci franczyzowej.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Ruszają na podbój kraju
Gaga Trattoria od przyszłego roku chce zaistnieć w całej Polsce wykorzystując nowy koncept „Pizzeria Gaga”.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza na wagę
Multifood STP ma pięć placówek, na przyszły rok zapowiada otwarcie kolejnych dwunastu.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przewaga własnych
W stolicy powstał kolejny lokal Telepizzy. Większość z 34 restauracji działających w Warszawie należy do franczyzodawcy.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Żabka
Sklepy typu convenience

Willisch
Lodziarnie

Alior Bank Partner
Placówki bankowe

McDonald’s
Restauracje szybkiej obsługi

Carrefour
Sklepy convenience, minimarkety, supermarkety

Yasumi Instytut Zdrowia i Urody
Gabinety kosmetyczne, hotele i obiekty SPA

Xtreme Fitness Gyms
Kluby fitness/siłownie