Gastronomia

null
z kraju | 11.09.2019

Licencja z wegańskim menu

Mango Vegan Street Food to street foodowe wydanie kuchni wegańskiej. Marka właśnie zaczyna rozwój przez franczyzę.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 07.09.2019

Biznes na rożnie

Kurczak z rożna to specjalność konceptu Kurczę Pieczone. Mobilny kontener, potrzebny do prowadzenia biznesu, można kupić lub wydzierżawić.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 04.09.2019

Przepis na pizzerię

Lokale pod szyldem Pizza Cezar można otwierać zarówno w galeriach handlowych, jak i w lokalizacjach przyulicznych. Inwestycja w najmniejszy...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
mój franchising | 30.08.2019

Burgerownia zamiast korporacji

Michał Kuczyński odszedł z korporacji i zajął się gastronomią. Już ponad rok prowadzi burgerownię marki Zdrowa Krowa.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 28.08.2019

Pizza w prostokącie

Express Pizza wkrótce otwiera swój piąty lokal franczyzowy. Ile trzeba zainwestować w pizzerię pod tym szyldem?

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
pytanie tygodnia | 27.08.2019

Otwieramy kebab

– Wystarczy zaledwie 20 tys. zł na start, żeby zostać właścicielem przyczepy gastronomicznej Bafra Kebab – mówi Krzysztof Borowiec,...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 22.08.2019

Piwo z kranu

Piwa rzemieślnicze mają coraz więcej zwolenników. Browar Pinta postanowił wykorzystać ten trend i zbudować sieć franczyzowych pubów z...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 21.08.2019

Pizzerie w nowych lokalizacjach

New York Pizza Department właśnie otwiera pierwszy lokal w galerii handlowej. W planach na ten rok ma jeszcze kolejne osiem pizzerii.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 19.08.2019

Makarun w galeriach i biurowcach

W pierwszym półroczu tego roku Makarun Spaghetti & Salad uruchomił siedem nowych lokali. Wkrótce długo zapowiadane otwarcie w Dubaju.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 16.08.2019

Franczyza w stylu fit

Fitnezja chce zbudować sieć oddziałów franczyzowych we wszystkich dużych polskich miastach.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 14.08.2019

Kurierzy z obiadem

Firma Stava ma już 25 oddziałów w całej Polsce. Franczyzobiorców szuka nie tylko w dużych miastach.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 10.08.2019

Biznes z kotletem

Kotlet w Bułce serwuje klientom dokładnie to, co ma w nazwie. Czy da się zarobić na tak prostym menu?

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 07.08.2019

Włoskie smaki

Pizza z pieca opalanego drewnem to specjalność nowej franczyzowej marki Drewno i Ogień.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
mój franchising | 02.08.2019

Żal byłoby nie skorzystać

– Pracownicy centrali firmy są jednocześnie naszymi franczyzobiorcami. To najlepsza rekomendacja dla naszych franczyz – mówi Marcin...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 26.07.2019

Czas na lody

Lodziarnia pod szyldem Bosko – według zapewnień franczyzodawcy – może być rentowna od pierwszego miesiąca. Pod warunkiem, że otworzy...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 24.07.2019

Dobry rok dla sushi

Pięć nowych restauracji to bilans pierwszego półrocza w Koku Sushi. W najbliższych miesiącach ruszą jeszcze dwa kolejne lokale.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
mój franchising | 19.07.2019

Pizza z silną marką

Osiem lat temu Leszek Murawski zaryzykował, pożyczył pieniądze i otworzył własną pizzerię. Szybko okazało się, że ryzyko się opłaca.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 17.07.2019

Lody z automatu

Coraz więcej franczyzobiorców Mini Melts decyduje się na inwestycję w maszyny vendingowe. Można je kupić lub wydzierżawić.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 10.07.2019

Pizza w dowozie

Koncept Fresh Pizza rusza z franczyzą. Chce zbudować sieć około 50 pizzerii.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
null
z kraju | 08.07.2019

Gotowi na zmiany

Carte d’Or Cafe uważnie obserwuje zmiany na rynku, spowodowane zakazem handlu w niedziele. I szuka lokalizacji na lodziarnie poza galeriami...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow