Gastronomia

Mała gastronomia, dobry biznes
mój franchising | 24.01.2020

Mała gastronomia, dobry biznes

Robert Lehmann przetrwał trudne chwile i dziś z sukcesem prowadzi dwie placówki pod szyldem Kurcze Pieczone.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Otwieramy restaurację gruzińską
z kraju | 20.01.2020

Otwieramy restaurację gruzińską

Chinkalnia chce mieć w Polsce kilkadziesiąt lokali. Ile pieniędzy potrzeba na inwestycję?

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Ile kosztuje McDonald's?
z kraju | 18.01.2020

Ile kosztuje McDonald's?

Żeby myśleć o otwarciu własnego McDonalda nie wystarczą tysiące ani setki tysięcy złotych . Potrzeba więcej. Ile? I co franczyzobiorca...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Inwestycja w wegańskie burgery
mój franchising | 16.01.2020

Inwestycja w wegańskie burgery

Tomasz Ziarkowski postawił na kuchnię wegańską i zainwestował we franczyzę marki Krowarzywa. Jak idzie mu biznes?

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Zarabiamy na wiśniówce
z kraju | 13.01.2020

Zarabiamy na wiśniówce

Bar, w którym jest serwowany tylko jeden trunek? Franczyzodawca marki Wiśniewski przekonuje, że to opłacalny biznes.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Jak przetrwać zimę w lodziarni
z kraju | 11.01.2020

Jak przetrwać zimę w lodziarni

Carte d’Or Cafe zamierza otwierać lodziarnie w lokalach przyulicznych. Z czego wynika ta decyzja?

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Biznes bez cukru
z kraju | 11.01.2020

Biznes bez cukru

Słodycze, które nie tuczą i są zdrowe to specjalność konceptu Fit Cake. Firma zamierza rozwijać sieć franczyzową zarówno w Polsce, jak i...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Pizzeria pod klucz
pytanie tygodnia | 08.01.2020

Pizzeria pod klucz

– Wprowadziliśmy nowy model pizzerii, w formacie kontenera gastronomicznego, który dostarczamy gotowy do pracy – mówi Tomasz Jench,...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Lodziarnie przez cały rok
z kraju | 05.01.2020

Lodziarnie przez cały rok

Wytwórnia Lodów Polskich „u Lodziarzy” pracuje nad takim modelem współpracy, który pozwoli franczyzobiorcom prowadzić sprzedaż przez...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Kebab w wersji premium
z kraju | 03.01.2020

Kebab w wersji premium

Koncept Stodoła Kebap & Grill chce zmienić podejście Polaków do kebabu. Serwuje go w eleganckiej wersji.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Trzy historie,  jeden franczyzodawca
mój franchising | 31.12.2019

Trzy historie, jeden franczyzodawca

Zanim Anna Dziedzic, Kamil Ozdobiński i Maciej Rozumski zainwestowali we franczyzę, sprawdzili m.in. ceny u konkurencji oraz wiarygodność...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Zarabiamy na cateringu dietetycznym
z kraju | 30.12.2019

Zarabiamy na cateringu dietetycznym

Z diet pudełkowych korzystają już nie tylko mieszkańcy dużych miast. W małych miejscowościach również nie brakuje zainteresowanych...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Franczyza dla każdego
pytanie tygodnia | 29.12.2019

Franczyza dla każdego

– Mamy wśród franczyzobiorców pracowników korporacji, księgową czy przedsiębiorców, którzy mają też inne biznesy – mówi Rafał...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Licencja na tajwańską herbatkę
z kraju | 25.12.2019

Licencja na tajwańską herbatkę

Wyspę z bubble tea można otworzyć za 50 tys. zł netto. Czy z takim asortymentem da się zarobić nie tylko latem?

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Spaghetti międzykontynentalnie
z kraju | 23.12.2019

Spaghetti międzykontynentalnie

Otwarcia w Kalifornii i Dubaju – ten rok sieć Makarun Spaghetti and Salad może zaliczyć do udanych. Dla franczyzobiorców przygotowała też...

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Z roślinnym menu
z kraju | 16.12.2019

Z roślinnym menu

W ciągu czterech lat istnienia koncept Mihiderka otworzył 10 lokali z kuchnią roślinną.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Roślinne burgery w kolejnych miastach
z kraju | 13.12.2019

Roślinne burgery w kolejnych miastach

Krowarzywa właśnie otwiera swój 14. lokal. Jakie ma plany na kolejny rok?

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Zdrowa Krowa się zmienia
pytanie tygodnia | 11.12.2019

Zdrowa Krowa się zmienia

– Nasz format ewoluuje: nie jesteśmy już burgerownią, ale restauracją – mówi Robert Kuc, franczyzodawca marki Zdrowa Krowa.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Sushi rośnie w siłę
z kraju | 11.12.2019

Sushi rośnie w siłę

Koku Sushi kończy rok z liczbą sześciu nowych lokali na koncie. Jakie ma plany na przyszłość?

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow
Pizza Hut szuka franczyzobiorców
z kraju | 06.12.2019

Pizza Hut szuka franczyzobiorców

Znana marka pizzerii zaczyna w Polsce udzielać licencji na biznes. Ile trzeba mieć na inwestycję?

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Arrow