Hamburger na wyłączność

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

Mr Hamburger wyszedł ze Śląska w kolejne regiony Polski. Wiosną przyszedł czas na rozwój sieci na północy kraju. W połowie marca sieć otworzy w Kościerzynie, a 15 lutego działa restauracja w Gdyni-Kossakowie. Lokale na Pomorzu otwiera spółka Global Investment Consulting, która ma wyłączność terytorialną w województwie pomorskim. Franczyzobiorca zobowiązał się, że do końca tego roku na północy będą działały cztery lokale Mr Hamburger.

- Spółka Mr Hamburger prowadzi również zaawansowane rozmowy z kilkunastoma firmami zainteresowanym otwieraniem naszych lokali na terenie całego kraju. Mamy nadzieję, że w wyniku tych rozmów nasza sieć franczyzowa niebawem znów powiększy się o kilka nowych lokali – mówi Dariusz Kozorowski, menedżer ds. rozwoju i franczyzy sieci Mr Hamburger.

Pod logo Mr Hamburger działa obecnie 18 lokali, z których 11 prowadzą franczyzobiorcy. W barach należących do sieci można zjeść nie tylko hamburgery, jakby wskazywała na to nazwa sieci, ale również kebaba, tortille i hot doga. Na wyposażenie baru Mr Hamburger trzeba przeznaczyć ok. 90 tys. zł, do tego dochodzą jeszcze koszty adaptacji pomieszczeń.

(mak)

Partner promotion – discover more
Sponsored • Example Partner

ZOBACZ W KATALOGU

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €