Lody na wiosnę

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

Na razie w sieci działa siedem lodziarni, ale już niebawem do sieci dołączą dwie kolejne placówki.
- Nowe lodziarnie powstaną w Ełku i Piszu, a ich otwarcie jest zaplanowane na 24 kwietnia. W planach mamy także uruchomienie pierwszego punktu w Warszawie, ale data jego otwarcia nie jest jeszcze znana – mówi Przemysław Poleszuk, właściciel sieci Lody Gotti.

Opłata za przystąpienie do sieci wynosi 5 tys. zł. Zakup maszyny do produkcji lodów włoskich to wydatek rzędu 25 – 55 tys. zł. Przyszły franczyzobiorca powinien też dysponować lokalem o powierzchni 20-25 m2 mieszczącym się w centrum miasta lub przy ruchliwej ulicy. Lokal musi spełniać wszystkie wymogi sanitarne sanepidu i mieć podłączone podstawowe media. Franczyzodawca pomaga w znalezieniu odpowiedniego miejsca na prowadzenie biznesu. Pomaga również w przystosowaniu lokalu i zakupie maszyny do produkcji lodów.

(mak)

See in catalogue

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €