Kuchnia japońska we Wrocławiu

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

W minionym kwartale firma otworzyła również placówkę w Zielonej Górze oraz dziesiąty lokal w Warszawie.
- Ostatnie miesiące minęły nam bardzo pracowicie. Skupiliśmy się na rozbudowie naszej sieci restauracji, a efekty tej pracy właśnie zaczynają być widoczne – mówi Goretta Szymańska, właścicielka firmy. - Otwarcie we Wrocławiu to dopiero początek rozbudowy naszej sieci. Jeszcze w tym roku Sushi Bar Nigiri zawita do Bielsko-Białej, Radomia i Kobyłki. Prowadzimy również rozmowy z dziewięcioma potencjalnymi franczyzobiorcami. Na tym jednak nie poprzestaniemy i ciągle szukamy nowych biorców.

Żeby otworzyć restaurację Sushi Bar Nigiri trzeba zainwestować 100-150 tys zł. Opłata za przystąpienie do sieci wynosi 20 tys. zł, a opłata bieżąca to 2 tys. zł. Franczyzobiorca powinien dysponować lokalem o powierzchni od 60 do 100 m2. Restauracja zaczyna być rentowna już po dwóch miesiącach od otwarcia.

(mak)

Partner promotion – discover more
Sponsored • Example Partner

ZOBACZ W KATALOGU

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €