Kuchnia japońska we Wrocławiu

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

W minionym kwartale firma otworzyła również placówkę w Zielonej Górze oraz dziesiąty lokal w Warszawie.
- Ostatnie miesiące minęły nam bardzo pracowicie. Skupiliśmy się na rozbudowie naszej sieci restauracji, a efekty tej pracy właśnie zaczynają być widoczne – mówi Goretta Szymańska, właścicielka firmy. - Otwarcie we Wrocławiu to dopiero początek rozbudowy naszej sieci. Jeszcze w tym roku Sushi Bar Nigiri zawita do Bielsko-Białej, Radomia i Kobyłki. Prowadzimy również rozmowy z dziewięcioma potencjalnymi franczyzobiorcami. Na tym jednak nie poprzestaniemy i ciągle szukamy nowych biorców.

Żeby otworzyć restaurację Sushi Bar Nigiri trzeba zainwestować 100-150 tys zł. Opłata za przystąpienie do sieci wynosi 20 tys. zł, a opłata bieżąca to 2 tys. zł. Franczyzobiorca powinien dysponować lokalem o powierzchni od 60 do 100 m2. Restauracja zaczyna być rentowna już po dwóch miesiącach od otwarcia.

(mak)

See in catalogue

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €