Pierogi to ikona polskiej kuchni

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

Pierrogeria otworzy nowe restauracje, po raz pierwszy franczyzowe. Dlaczego zdecydowaliście się na franczyzę?
Według nas to najbardziej efektywny sposób na rozwój biznesu. Dzięki temu uda się nam otworzyć 3 nowe restauracje i tym samym powiększyć sieć do 8 lokali. Zakładamy, że w przyszłym roku powstaną dwa kolejne punkty. Docelowo chcielibyśmy, żeby nasze lokale działały we wszystkich dużych polskich miastach.

Mimo to nie planujecie dużo otwarć.
Robimy to świadomie. Zależy nam na długotrwałej współpracy z partnerami oraz na tym, by otwierane lokale na stałe wrosły w pejzaż miasta, w jakim zostaną otwarte. Poza tym stawiamy na jakość, zarówno oferowanych potraw jaki i obsługi klienta, wystroju lokalu.

Dlaczego postawiliście na pierogi?
To danie ikona polskiej kuchni. Z naszych doświadczeń wynika, że Polacy je uwielbiają. Poza tym był to też dobry pomysł na wyróżnienie się na rynku.

Jakie pierogi można zjeść w Pierrogerii?
Oferujemy ponad 40 rodzajów pierogów: z farszem mięsnym, warzywnym, owocowym. Podstawą są u nas pierogi wypiekane, jak nakazuje tradycja, w piecu.

rozmawiał (bog)

See in catalogue

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €