Stwórz sam swój placek

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

W jakich miastach znajdują się lokale Grubego Benka i ile jest?
Aktualnie pizzerie naszej sieci są w Łodzi, w tym mieście działają cztery lokale. Oprócz tego pizzę Grubego Benka można zjeść w Gałkówku i w Warszawie.

Czy zamierzacie Państwo powiększać sieć?
Oczywiście i na wiosnę planujemy otwarcie kilku nowych punktów w całym kraju. Nowe pizzerie będą w Łodzi, dwa kolejne w Warszawie. Naszą pizzę będzie też można zjeść w miastach, których mieszkańcy nie poznali jeszcze smaku Grubego Benka, czyli w Sieradzu, gdzie ruszymy w 7 marca, Opolu zaczynamy 10 marca, Słupsku, Bytomiu, Chrzanowie, Radomiu, Częstochowie, Płocku, Toruniu.

Gruby Benek szykuje się też do ekspansji zagranicznej?
Tak. Jesteśmy w trakcie dopinania szczegółów uruchomienia lokali w Niemczech. Chcemy otworzyć pizzerie w Dortmundzie i Frankfurcie.

Na czym polega specyfika Benka?
Jesteśmy siecią całodobową. O każdej porze dnia i nocy zrobimy dla klienta pizzę.

No właśnie, jakie rodzaje tych włoskich placków cieszą się największą popularnością klientów? Jakie dodatki najczęściej wybierają kupujący i ile za to płacą?
W menu naszych lokali nie ma gotowych zestawów. Każdy klient indywidualnie decyduje o dodatkach, a co za tym idzie o cenie pizzy. Dlatego nasze hasło brzmi: Ty decydujesz co zamówisz i ile zapłacisz.

Jakie warunki musi spełnić osoba, która chciałaby otworzyć pizzerię Gruby Benek?
Osoba ubiegająca się o licencję Grubego Benka musi przede wszystkim mieć dużo chęci i zapału do ciężkiej pracy. Wymagany kapitał to ok 20.000 zł.

rozmawiał (bog)

See in catalogue

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €