Obiady na wagę

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

W menu restauracji znajdą się tradycyjne dania kuchni polskiej (mięsa, sałatki, surówki i inne). Klienci będą sami komponować swój posiłek (w lokalach obowiązuje samoobsługa) i zapłacą za tyle, ile będzie ważyć porcja – niezależnie od tego, co znajdzie się na talerzu. Kilogramowy posiłek będzie kosztował 19,99 zł. W ofercie znajdą się również posiłki na wynos.

Do końca 2006 r. we Wrocławiu mają powstać jeszcze dwie restauracje STP. Dalszy rozwój sieci i decyzja o wejściu we franczyzę lub system partnerski zależy od popularności usługi. Przedstawiciele STP liczą na wydawanie 1000 porcji dziennie. Wszystkie dania przygotowywane są na miejscu i bez użycia półproduktów. Właścicielem sieci STP jest Mariusz Błachowski, od 12 lat związany z branżą gastronomiczną.

See in catalogue

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €