Mr Hamburger prowadzi za rękę
Nie stać cię na McDonalda, a chcesz prowadzić klasyczny bar fastfoodowy?
Nic prostszego. Wystarczy zainwestować około 60 tys. złotych. Tyle bielski biznesmen Bogdan Laszczak zapłacił za wejście do sieci Mr Hamburger i uruchomienie baru. Wybór firmy był przypadkowy. Zależało mu na taniej franczyzie, ponieważ, jak twierdzi, to przedsięwzięcie o najmniejszym marginesie błędu. - Jestem laikiem, musiałem więc zapłacić za doświadczenie innych, które było dla mnie niezbędne - śmieje się Laszczak. Poszukiwał biznesu w branży gastronomicznej. Zapracowany przedsiębiorca z Bielska sam zwykle jada poza domem, dlatego podjął decyzję o wejściu do sieci barów z fast foodem. Więcej: PROFIT, sierpień, 2004r.
ZOBACZ W KATALOGU
Wyróżnione franczyzy
Nest Bank
Placówki bankowe
Xtreme Fitness Gyms
Kluby fitness/siłownie
Kurcze Pieczone
Punkty gastronomiczne z daniami z drobiu
Synevo Punkty Pobrań
Punkty pobrań badań labolatoryjnych
Carrefour
Sklepy convenience, minimarkety, supermarkety
Żabka
Sklepy typu convenience
So Coffee
Kawiarnie
Santander
Placówki bankowe
Yasumi Instytut Zdrowia i Urody
Gabinety kosmetyczne, hotele i obiekty SPA
DDD Dobre Dla Domu
Sklepy z podłogami i drzwiami
Z OSTATNIEJ CHWILI
POKAŻ WSZYSTKIE
Dobra decyzja
Sabina Pruski pracowała w pizzerii Tibesti2go kiedy pojawiła się oferta objęcia lokalu we franczyzę. Skorzystała z niej.
Subskrybuj magazyn pomysłów na biznes
Rozważasz otwarcie firmy? Zrób sobie prezent na święta i zasubskrybuj magazyn "Własny Biznes FRANCHISING" i sprawdź, jaki biznes się...
Z głową do peruk i do biznesu
Peruki przestały być niszowym gadżetem i takim także biznesem. Klienci poszukują gotowych peruk w sklepach internetowych oraz robionych w...
Czym zajmuje się Rada Franczyzobiorców Żabki?
Rada Franczyzobiorców Żabki ma już blisko 15-letnią tradycję. Jak układa się współpraca na linii Rada – centrala i co konkretnego z...


