Złoty Lin od kuchni

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

Złoty Lin to restauracja rybna w wieloletnią tradycją. Jak to robią, że cieszą się popularnością nieustannie od 1967 roku?

Sekrety biznesu gastronomicznego

Mamy bardzo szeroki zakres klientów od lokalnych ludzi, którzy znają to miejsce od lat po przyjezdnych z całej Polski – mówi Jakub Olszewski, właściciel Złotego Lina. Czy prowadzenie restauracji to trudny biznes? Jak wygląda typowy dzień w restauracji? Kiedy jest największy ruch w gastronomii? Agnieszka Bąbik odkrywa sekrety prowadzenia restauracji.

Z odcinka dowiecie się także:

  • Ile osób jest zatrudnionych w restauracji?
  • Co musi robić właściciel restauracji?
  • Jak wygląda logistyka w prowadzeniu gastronomii?
  • Czy restauracja o wąskiej specjalizacji jest łatwa w prowadzeniu?
  • Czy to jest opłacalny biznes?
  • Jak promować swoją restaurację?
  • Co warto rozważyć przed otwarciem własnej restauracji?

Rozwijaj swoje pomysły biznesowe z nami! Subskrybuj kanał Franchising-PL, gdzie znajdziesz inspiracje i wskazówki, które pomogą Ci zrealizować przedsiębiorcze marzenia.

Author
Agnieszka Bąbik
dziennikarz

See in catalogue

Featured franchises

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €