Jak zostać prywatnym kucharzem?
Paweł Sitarz odkrył niszę w gastronomii i został pierwszym mobilnym kucharzem w Polsce. Ile zarabia i kto korzysta z jego usług?
W trudnych momentach czasami powstają dobre pomysły. Tak było w przypadku Pawła Sitarza (znanego również jako Pawelthecook), który podczas pandemii wymyślił, że zostanie prywatnym kucharzem. Postanowił, że będzie gotował na zamówienie, w domach swoich zleceniodawców. Uznał, że powinien najpierw zacząć od gotowania znanym osobom, żeby skutecznie rozpromować swoje usługi.
W wywiadzie zdradza m.in.:
- Jak wpadł na pomysł zarabiania jako prywatny kucharz
- W jaki sposób zdobył pierwszych klientów
- Dla jakich znanych osób do tej pory gotował
- Ile trzeba zapłacić za prywatną kolację
- Jak to się stało, że został atrakcją wieczoru panieńskiego
Co tydzień publikujemy nowy wywiad! Subskrybuj nasz kanał i bądź na bieżąco.
See in catalogue

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses
Brands from the same sector

Franchise name
Sports articles

Franchise name
Partnership

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Franchise
News

Eaque ipsa quae ab illo inveore veritatis et qu eaque ipsa qua...
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inven...

Eaque ipsa quae ab illo inveore veritatis et qu eaque ipsa qua...
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inven...

Eaque ipsa quae ab illo inveore veritatis et qu eaque ipsa qua...
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inven...

Eaque ipsa quae ab illo inveore veritatis et qu eaque ipsa qua...
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inven...