Co Polacy lubią jeść w restauracji?

Young Engineers fit for a Prince
00:00
03:42

Własna restauracja to marzenie wielu osób. Ale to, że ktoś lubi jeść i stołuje się w różnych lokalach nie oznacza, że będzie potrafił zarabiać na tym biznesie. Jest wiele aspektów, o których powinien zadbać przyszły właściciel restauracji. Jurek Sobieniak wskazuje te kluczowe dla opłacalności.

Z rozmowy Anny Smolińskiej z Jurkiem Sobieniakiem dowiesz się:

  • Kto może mieć własną restaurację?
  • Jak przygotować się do jej otwarcia?
  • Dania jakiej kuchni najbardziej smakują Polakom?
  • Jak liczyć food cost?
  • Czy restauracja to biznes, który nudzi się klientom?
  • Czy lokalizacja jest kluczowa w tym biznesie?
  • A także jak ugotować pyszny rosół z mięsa mielonego. :)

Zasubskrybuj nasz kanał, żeby nie przegapić żadnego z wywiadów. Co tydzień publikujemy nowy!

See in catalogue

Brands from the same sector

Franchise Logo

Franchise name

Sports articles

Price icon 15,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Partnership

Price icon 10,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Master licenses

Price icon 7,000 €
Franchise Logo

Franchise name

Franchise

Price icon 5,000 €