Pytanie tygodnia

Unia nakręca firmy
O rosnącej liczbie doradców działających pod szyldem firmy Dotacje Export Group oraz planach na 2015 rok opowiada Piotr Buchalski, prezes.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Trudno o kasę na start
Banki uważnie szacują poziom ryzyka, a małe firmy nie są darzone szczególnie wysokim poziomem zaufania - mówi Paweł Kosmala, prezes GTF.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Przyciągnąć klientów i franczyzobiorców
O tym jak wyróżnić się na tle konkurencji i dlaczego rynek nieruchomości nie jest jeszcze nasycony opowiada Mariusz Kania, prezes Metrohouse.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyzodawcy trzeba się przyjrzeć
O zasadach współpracy franczyzowej na rynku stacji paliw opowiada Magdalena Myszczyszyn, dyrektor działu stacji i hurtu paliw Total Polska.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Czy handel przeniesie się do internetu?
O szansach i zagrożeniach związanych z rosnącą liczbą klientów e-sklepów opowiada Adrien Salvat z firmy logistycznej Shipbooster.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Marsz na wschód
Supermarkety Bricomarché mają pojawiać na terenie całego kraju. Ale inwestycje mają być przemyślane - mówi Marian Słomiak, pełnomocnik...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Centrum handlowe czy rozrywkowe?
Konkursy, place zabaw i boiska sportowe przyciągną więcej klientów - twierdzi Anna Dworak, dyrektor ds. marketingu, Gemini Park Bielsko-Biała.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Menu w internecie
O tym, dlaczego warto zadbać o zdjęcia potraw na stronie internetowej restauracji opowiada Anna Muras, prezes zarządu UpMenu.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pierwsze koty za płoty w Żabce
Ajenci najbardziej obawiają się pierwszych dni prowadzenia sklepu. Jest to raczej obawa mentalna - twierdzi Jacek Spychała, dyrektor ds. PR...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Agent bierze odpowiedzialność
Marta Zagórska, właścicielka biur nieruchomości Re/Max w Zakopanem i Nowym Targu: W tej branży można dobrze zarabiać. Ale jest jeden warunek...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nie przejedliśmy zysków
W niektórych miastach moda na burgery dopiero się zaczyna - mówi Krzysztof Kołaszewski, założyciel Bobby Burgera.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Koszty się rozkładają
O korzyściach wynikających z większej liczby partnerów w tym samym mieście opowiada Katarzyna Rojkowska, właścicielka sieci szkół Leader...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Outsourcing to nie tylko oszczędności...
...to także usprawnienie działalności, brak nakładów na inwestycje, dostęp do specjalistycznej wiedzy - wylicza Mikołaj Pluciński, prezes...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Wątpliwości rozwiane
Przedsiębiorcy często obawiają się, że wstępując do sieci stracą swoją niezależność - mówi Paweł Rozpara, menedżer operacyjny sieci...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Lody (Bonano) przełamane
Dokładna liczba lodziarni Bonano będzie znana wiosną - o kosztach wejścia w biznes i ekspansji zagranicznej opowiada Radosław Charubin,...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Własny biznes - bieg z przeszkodami
Większa grupa przedsiębiorców ma obowiązek instalacji kas fiskalnych. O tym co czeka sektor MŚP w 2015 opowiada Anna Flaga z Fundacji Twoja...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Mrożony jogurt, biznes coraz gorętszy
Ludzie poszukują zdrowych i smacznych alternatyw dla fast foodów i ciężkich dań - twierdzi Ron Melchet, właściciel Redberry.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Agent od wszystkiego
Klientowi trzeba pomóc w wyborze nieruchomości, kredytu oraz firmy przeprowadzkowej – mówi Ewa Zbrzeżna, dyrektor regionalny Re/Max Polska.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jak zdobyć wysoką pozycję?
O sposobach pozycjonowania firmowej strony internetowej w wyszukiwarce Google opowiada Michał Kliszczak, właściciel firmy Eactive wiemy jak.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pieniądze dla klienta i franczyzobiorcy
O rozwoju doradztwa unijnego we franczyzie i źródłach zysków partnerów opowiada Piotr Buchalski, właściciel Dotacje Export Group.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses