Aktualności

Kebab w wersji premium
Koncept Stodoła Kebap & Grill chce zmienić podejście Polaków do kebabu. Serwuje go w eleganckiej wersji.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Trzy historie, jeden franczyzodawca
Zanim Anna Dziedzic, Kamil Ozdobiński i Maciej Rozumski zainwestowali we franczyzę, sprawdzili m.in. ceny u konkurencji oraz wiarygodność...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zarabiamy na cateringu dietetycznym
Z diet pudełkowych korzystają już nie tylko mieszkańcy dużych miast. W małych miejscowościach również nie brakuje zainteresowanych...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza dla każdego
– Mamy wśród franczyzobiorców pracowników korporacji, księgową czy przedsiębiorców, którzy mają też inne biznesy – mówi Rafał...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Oczekiwana zmiana barw
To nie róż, to magenta – mówi o nowych barwach swojego biznesu Karolina Kaczmarek, franczyzobiorczyni Eurobanku, która od listopada działa...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Licencja na tajwańską herbatkę
Wyspę z bubble tea można otworzyć za 50 tys. zł netto. Czy z takim asortymentem da się zarobić nie tylko latem?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Wakacje w sieci
W portfolio Wakacje.pl są już trzy marki turystyczne. Gdzie jest miejsce na kolejne biura turystyczne?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Spaghetti międzykontynentalnie
Otwarcia w Kalifornii i Dubaju – ten rok sieć Makarun Spaghetti and Salad może zaliczyć do udanych. Dla franczyzobiorców przygotowała też...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza na wsi
Grene zmienia wygląd swoich sklepów. Zapewnia też franczyzobiorcom korzystne warunki finansowania inwestycji.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyzobiorca ma wybór
– Połowa pośredników nieruchomości zamyka swoją działalność po pierwszym roku. Znamy przyczynę – mówi Joanna Biskupska, konsultant...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zyski z logistyki
Franczyzobiorca Northgate Logistics nie musi mieć własnej floty samochodów transportowych. Czym więc będzie się zajmował i ile potrzebuje...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Z roślinnym menu
W ciągu czterech lat istnienia koncept Mihiderka otworzył 10 lokali z kuchnią roślinną.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Akcesoria z wyspy
Inwestycja w stoisko z akcesoriami GSM zaczyna się już od 10 tys. zł. Gdzie opłaca się je otworzyć?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Roślinne burgery w kolejnych miastach
Krowarzywa właśnie otwiera swój 14. lokal. Jakie ma plany na kolejny rok?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zdrowa Krowa się zmienia
– Nasz format ewoluuje: nie jesteśmy już burgerownią, ale restauracją – mówi Robert Kuc, franczyzodawca marki Zdrowa Krowa.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sushi rośnie w siłę
Koku Sushi kończy rok z liczbą sześciu nowych lokali na koncie. Jakie ma plany na przyszłość?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Inwestycja w modę
Justyna Muchacka prowadzi kilka franczyzowych sklepów odzieżowych. Na współpracę z którym franczyzodawcą postawiła?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
POF chce wiedzieć, a Intermarche milczy
Polska Organizacja Franczyzodawców opublikowała na swojej stronie list otwarty do zarządu Intermarche.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Opłacalne mycie
Umyjemto to nowa firma na rynku franczyzowym. Koszty inwestycji na start zależą od województwa, w którym franczyzobiorca będzie rozwijać...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Pizza Hut szuka franczyzobiorców
Znana marka pizzerii zaczyna w Polsce udzielać licencji na biznes. Ile trzeba mieć na inwestycję?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Żabka
Sklepy typu convenience

Bafra Kebab
Przyczepy gastronomiczne z kebabem

4F
Stoiska depozytowe z odzieżą sportową

Kobieta i Rozwód
Centrum rozwodowe

New York Pizza Department
Pizzerie

Carrefour
Sklepy convenience, minimarkety, supermarkety

Xtreme Fitness Gyms
Kluby fitness/siłownie

Alior Bank Partner
Placówki bankowe

Yasumi Instytut Zdrowia i Urody
Gabinety kosmetyczne, hotele i obiekty SPA

Willisch
Lodziarnie

McDonald’s
Restauracje szybkiej obsługi

Edukido
Zajęcia edukacyjne z`Lego