Aktualności

Edukido rozkręca się za granicą
– W minionym roku otworzyliśmy jeden oddział na Węgrzech, jeden w Macedonii Północnej oraz cztery w Chorwacji – mówi Kamila Hołody,...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jak otworzyć Bafra Kebab?
Polacy pokochali kebab prawie równie mocno, jak schabowego i rosół. Jak zarobić na tym trendzie?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Taco Bar wchodzi do Polski
Szwedzka marka Taco Bar chce rozwijać swoją franczyzę na polskim rynku. Jakie warunki współpracy proponuje?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Z korporacji do edukacji
Małgorzata Puchala rzuciła wszystko i otworzyła Superminds Academy w Krakowie. Co ją tak urzekło w tym systemie?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Zarabiamy na sprzedaży alkoholu
– Dojrzałe sklepy osiągają zyski od kilkunastu do kilkudziesięciu tysięczny miesięcznie – mówi Marcin Górski, właściciel sieci Al....
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Inwestor poszukiwany
Galileusz nawiąże współpracę z inwestorem, którzy pomoże firmę urosnąć. Co to oznacza dla franczyzobiorców?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Tajniki loterii promocyjnej
Rafał Grzegrzółka opowiada o tym jak i po co organizuje się loterie promocyjne. Czy ta branża jest trudna?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Akademia Franczyzy: Tworzenie i rozwój franczyzy
Planujesz stworzyć sieć franczyzową? Chcesz poprawić funkcjonowanie istniejącej? Podpowiemy Ci, jak to zrobić.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Rośnie popyt na angielski
W minionym roku w sieci Early Stege przybyło zarówno uczniów, jak i franczyzobiorców. Skąd tak duże zainteresowanie?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Rozwój na przekór przeciwnościom
Sieć placówek pod szyldem Intermarche, którą prowadzą Państwo Gapys dobrze prosperuje, choć rynek jest coraz trudniejszy. Jaki jest ich...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Otwieramy własnego Subwaya
Subway chce przyspieszyć rozwój sieci w Polsce. Ile trzeba zainwestować, żeby móc prowadzić restaurację tej marki?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Nowa marka edukacyjna we franczyzie
Matplus to nowa marka oferująca zajęcia pozalekcyjne z matematyki, stworzona przez założycielkę EZO. Co oferuje?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Czy hodowla alpak jest opłacalna?
Czy o hodowli alpak można myśleć jak o biznesie, z którego można się utrzymać? O to Anna Smolińska zapytała Agnieszkę i Mariusza...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Bystrzak ma powodzenie
Akademia Bystrzak zaostrzyła wymagania wobec franczyzobiorców, a mimo to rośnie zainteresowanie jej konceptem franczyzowym. Jakie warunki...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Z korporacji do treningu EMS
Wojciech Bychawski po 20 latach pracy w korporacji przeszedł na swoje. Zdecydował się na franczyzę Studia In.Time. Jak mu idzie?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Franczyza od Blikle
Marka A.Blikle nie ukrywa, że jej franczyza nie jest dla każdego. Kto może więc zostać franczyzobiorcą sieci, która ma za sobą ponad...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Własna Pizza Hut
Spośród ponad 150 restauracji, jakie Pizza Hut ma w Polsce, 15 działa we franczyzie. Jak zostać franczyzobiorcą tej światowej marki?
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Jaki biznes się opłaci w 2024 roku?
Gastronomia, bankowość, usługi? Sprawdzamy, jakie branże i koncepty franczyzowe dobrze radzą sobie na rynku i jaki pomysł na biznes...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Sekrety organizacji targów
W najnowszym wywiadzie z Agnieszką Huszczyńską, prezeską Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów, rozmawiamy o tym, czy organizacja targów...
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Różne propozycje MaxiPizzy
MaxiPizza oferuje cztery programy franczyzowe, różniące się m.in. w zależności od wielkości rynku czy profilu kandydata na licencjobiorcę.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJFeatured franchises

Franchise name
Master licenses

Franchise name
Master licenses